Despre noi

MasterChess este un magazin dedicat jucătorilor și pasionaților de șah. Produsele din magazin sunt alese cu atenție pentru a satisface atât nevoile uzuale ale jucătorilor de șah, cât si cele mai exigente asteptări legate de aspect, design și calitate.

Cine suntem?

Echipa MasterChess este formată din specialiști în domeniul digital, pasionati de șah, de principiile și filosofia acestui joc clasic de strategie. Folosim experiența noastra profesionala pentru a pune în valoare un hobby special!

Ce ne dorim?

Ne dorim să aducem instrumentele jocului de șah mai aproape de iubitorii si pasionații acestui joc. Vrem să transformăm acest portal într-o unealtă utilă, de referință, pentru persoanele și instituțiile care practică și promovează jocul de șah.

De unde a venit ideea?

Șahul este, în România, un sport extrem de bine organizat la nivel instituțional. Ne dorim ca și din punct de vedere al dotărilor să oferim alternative competitive și avantajoase. Competiția în orice segment comercial este un plus pentru cumpărător.

Părerea ta contează!

Ne adresăm unei comunități de iubitori și jucători de șah. Ne dorim ca acest magazin online să fie util și să ofere produse interesante și avantajoase. Ca atare, orice feed-back constructiv este apreciat!

Vă putem ajuta?

Dorim ca acest magazin să vă ofere toate informațiile și instrumentele de care aveti nevoie atunci când intenționați să achiziționați produse pentru jocul de șah. Dacă totuși doriți mai multe informații, opinii sau pur și simplu nu găsiți ceea ce căutați în magazinul nostru, nu ezitați sa ne contactați!

Selectăm cu atenție furnizorii cu care lucrăm. Intenția noastră este să aducem în magazin produse de calitate superioară la prețuri corecte.

Colaborăm cu cele mai serioase companii de curierat, așa incât sa va putem onora comenzile în cel mai scurt timp. Ești în criză de timp? Contactează-ne și, împreuna, vom găsi cea mai bună soluție.

Cum spuneam, ne adresăm unei comunități. Ca atare, ne dorim sa dezvoltăm o relație pe termen lung, context în care satisfacția unei experiențe pozitive de cumpărare este esențială!