Termeni și condiții

Cea mai recentă modificare a acestor Termeni de Utilizare s-a realizat la data de 1 martie 2017.

TERMENI DE UTILIZARE
Accesul dvs. şi utilizarea MasterChess.ro este supus şi reglementat de toate legile şi regulamentele în materie, prin aceşti termeni şi condiţii de utilizare, inclusiv orice politici sau alte condiţii menţionate în prezentul document şi disponibile pe site, conform modificărilor intervenite în decursul timpului („Termeni de utilizare”).
Va rugăm să citiţi aceşti Termeni cu atenţie. Dacă nu sunteţi de acord cu aceştia, va rugăm să nu folosiţi site-ul nostrum (MasterChess.ro). Dacă veţi continuă să utilizaţi site-ul nostru, vom considera că aţi acceptat implicit aceşti termeni.
Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment site-ului nostru şi Termenilor de Utilizare prin postarea pe site-ul nostru, fără nici o altă notificare. Schimbările importante vor fi comunicate într-o manieră adecvată. Asiguraţi-va că recitiţi Termenii de Utilizare în mod regulat deoarece dacă accesaţi sau utilizaţi acest site se va considera că aţi fost de acord cu Termenii de Utilizare în versiunea publicată pe Site-ul nostru la momentul respectiv.
PROPRIETATE, MĂRCI COMERCIALE, DREPT DE AUTOR ŞI SOFTWARE
„MasterChess” şi alte semne, logo-uri şi nume de servicii sunt mărci înregistrate ale CAROUSEL TOYS CREATION S.R.L.
Dacă nu este altfel prevăzut, site-ul nostru, inclusiv tot conţinutul acestuia, cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, precum şi alte aspecte legate de site şi respectiv de conţinut si articolele cuprinse în acesta sunt protejate de regulile drepturilor de autor şi alte legi de proprietate intelectuală în vigoare şi reprezintă proprietatea CAROUSEL TOYS CREATION S.R.L. Toate aceste drepturi sunt rezervate.
Toate aplicaţiile software utilizate în acest site sunt proprietatea CAROUSEL TOYS CREATION S.R.L.,cu exceptia cazului în care a fost utilizat un software de tip open source. Tot conţinutul software-ului, elaborarea acestuia şi software-ul în totalitate sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice altă utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afişarea sau executarea conţinutului acestui site nu sunt permise fără obţinerea consimtamântului prealabil scris al CAROUSEL TOYS CREATION S.R.L.
ÎNREGISTRARE
Pentru a trece prin procesul de înregistrare, va trebui să completaţi formularul de înregistrare MasterChess disponibil în site. După completarea formularului de înregistrare şi confirmarea datelor specificate în acesta, va vom trimite un mesaj pe adresa de e-mail furnizată de dvs., indicând modul în care este confirmată înregistrarea.
Dacă vom observa că un utilizator a parcurs de mai multe ori procesul de înregistrare şi că are mai multe conturi de client, avem dreptul, la discreţia noastră, de a le anula pe toate sau o parte din înregistrări sau conturi fără o notificare prealabilă. Dacă, din orice motiv, credem că nu aţi respectat Termenii de Utilizare, va vom notifica pentru a remedia această non-conformitate.
EXONERARE DE RĂSPUNDERE
Depunem permanent eforuri pentru ca orice tip de interacțiune a Dvs cu MasterChess.ro să se realizeze în condiții de siguranță. Cu toate acestea, CAROUSEL TOYS CREATION S.R.L. (MasterChess.ro) nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la MasterChess.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, MasterChess.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau că urmare a utilizării informaţiilor de pe site.
RENUNŢARE
Nici o renunţare a noastră de la oricare dintre prevederile acestor Termeni de Utilizare nu va produce efecte dacă nu se specifică în mod expres că este o renunţare şi dacă nu sunteţi notificat în scris.
SESIZĂRI ŞI RECLAMAŢII
Intenţia noastră este că oricine achzitionează produse de pe site-ul nostru să se bucure de avantajele şi beneficiile unor produse conforme, de calitate superioară şi care se înscriu în normele legale privind garanţiile.
Dacă, totuşi, apar probleme cu o comandă sau cu calitatea produselor comandate va invităm să ne contactaţi pe email. În situaţia în care veţi consideră că respectivul subiect nu şi-a găsit răspuns sau soluţionare pe email va încurajăm să ne contactaţi telefonic.