DGT EASY CRIMSON ceas de șah digital

DGT Easy Crimson Cruz este o variantă cu un design deosebit al modelului Easy, o alegere potrivită pentru orice jucător de șah, indiferent de nivel. Acest model de ceas de șah digital reușește să ofere o calitate superioară si design atractiv, fără a afecta câtuși de puțin  simplitatea utilizării.

DGT Easy Crimson Cruz are toate atributele unui ceas de șah profesional: stabil, ușor de folosit, cu butoane frontale mari, cu opțiune de resetare printr-o simplă apăsare de buton, cu ecranul mare și afișajul clar, dar și alarmă opțională. Cu un aspect modern și un design deosebit, acest model poate fi și o alegere potrivita și pentru un cadou, oferind o balanță foarte bună între caracteristici și preț.

Disponibilitate: Stoc epuizat

145,00 lei

Stoc epuizat

Compare
Greutate 0.5 kg
Dimensiuni 70 x 144 x 134 mm
Culoare

Negru, Alb

Material

Plastic

LIVRARE RAPIDĂ

1 zi lucrătoare de la confirmarea comenzii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 300 lei în raza de acoperire a curierului

ÎMPACHETARE CADOU

Pentru produsele pe care vrei să le faci cadou celor dragi

 

Costul de livrare – oriunde în țară – este de 17 lei. Pentru livrări către localitati aflate în afara rețelei de acoperire standard, costul de transport poate varia și va fi comunicat și agreat individual. Comenzile de minim 300 lei cu livrare in reteaua firmei de curierat beneficiaza de transport gratuit!