100 teste de sah. Procedee Tactice Elementare, de Marius Ceteraș

„100 teste de sah. Precedee tactice elementare” ofera cititorilor placerea de a rezolva 600 de pozitii instructive, grupate in 100 de teste. Dintre acestea 60 de teste sunt tematice, abordand de la simplu la complex procedee tactice prezentate in cartea „Ghidul jocului de sah pentru elevi”, la care se adauga cateva teme tactice suplimentare. Restul testelor sunt recapitulative si contin exercitii de la mai multe teme tactice amestecate. Un element inedit al cartii este faptul ca toate exercitiile au fost selectate din partide ale jucatorilor de sah din Romania si Republica Moldova. Veti intalni nu doar numeroase exemple din partide ale marilor maestri, dar si exemple foarte interesante din partidele unor juniori foarte talentati, care din cititori ai precedentelor doua carti ale autorului devin astfel personaje principale ale acestei carti.

Marius Ceteraş este fost campion naţional de seniori la şah rapid şi campion naţional de juniori la şah clasic, deţine titlul de maestru FIDE şi are o bogată experienţă ca antrenor, transformând oraşul său natal Alba Iulia într-un puternic centru al şahului juvenil românesc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

20,00 lei

Stoc epuizat

Compare
Greutate 0.2 kg
Nr. pagini

128

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 total
0
0
0
0
0

Fii primul care scrie un review “100 teste de sah. Procedee Tactice Elementare, de Marius Ceteraș”

Nu există reviewuri incă

LIVRARE RAPIDĂ

1 zi lucrătoare de la confirmarea comenzii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 300 lei în raza de acoperire a curierului

ÎMPACHETARE CADOU

Pentru produsele pe care vrei să le faci cadou celor dragi

 

Costul de livrare – oriunde în țară – este de 17 lei. Pentru livrări către localitati aflate în afara rețelei de acoperire standard, costul de transport poate varia și va fi comunicat și agreat individual. Comenzile de minim 300 lei cu livrare in reteaua firmei de curierat beneficiaza de transport gratuit!