Reducere!

Șahul pentru începători

„Șahul pentru începatori” este un excelent punct de pornire pentru cei care doresc inițiere sportul minții. Manualul poate fi utilizat cu succes de instructori, părinți sau educatori care doresc să ofere copiilor primele noțiuni de șah, într-o manieră organizată, sistematică.

Lecțiile sunt gândite pe o structură bine definită, cu explicații metodologice pentru profesor, o secțiune de teorie, exerciții practice pentru elevi, întrebări și scurte jocuri distractive. O lecție durează aproximativ 40-50 minute. La finalul fiecarei lecții, pentru consolidarea cunoștiințelor, este recomandat ca elevii să joace între ei câte o partidă de șah sau să continue jocul dintr-o poziție propusă în manualul de șah.

Andrada Cioteanu și Adrian Stanca au o experiență îndelungată ca instructori de șah pentru juniori, fiecare dintre ei antrenând în ultimii ani peste 100 de copii, cu rezultate remarcabile la nivel personal și competițional.

Editura: Nomina
Pagini: 128
Disponibilitate: Stoc epuizat

24,00 lei 19,00 lei

Stoc epuizat

Compare
Greutate 0.2 kg
Nr. pagini

128

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 total
0
0
0
0
0

Fii primul care scrie un review “Șahul pentru începători”

Nu există reviewuri incă

LIVRARE RAPIDĂ

1 zi lucrătoare de la confirmarea comenzii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 300 lei în raza de acoperire a curierului

ÎMPACHETARE CADOU

Pentru produsele pe care vrei să le faci cadou celor dragi

 

Costul de livrare – oriunde în țară – este de 17 lei. Pentru livrări către localitati aflate în afara rețelei de acoperire standard, costul de transport poate varia și va fi comunicat și agreat individual. Comenzile de minim 300 lei cu livrare in reteaua firmei de curierat beneficiaza de transport gratuit!