Ghidul pentru invățarea jocului de șah, de Marius Ceteraș

Fiecare lecţie cuprinde noţiuni ce trebuie însuşite rând pe rând, exemple, un rezumat final, exerciţii cu diagrame şi exerciţii fără diagrame. În mod normal o lecţie poate fi parcursă, în funcţie de vârsta şi răbdarea elevilor, în aproximativ 1-2 ore. Exerciţiile cu diagrame se vor rezolva punând piesele pe tablă. La exerciţiile fără diagrame, ar fi bine să se încerce întâi rezolvarea lor în memorie şi abia apoi punând piesele pe tablă. Acest lucru ajută la dezvoltarea unei “memorii vizuale” şi va fi de mare folos pe viitor celor care doresc să studieze mai serios şahul.

Fiecare lecţie se încheie cu o poveste sau anecdotă având ca temă subiectul lecţiei.

Marius Ceteraş este fost campion naţional de seniori la şah rapid şi campion naţional de juniori la şah clasic, deţine titlul de maestru FIDE şi are o bogată experienţă ca antrenor, transformând oraşul său natal Alba Iulia într-un puternic centru al şahului juvenil românesc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

18,00 lei

Stoc epuizat

Compare
Greutate 0.2 kg
Nr. pagini

140

Bazat pe 0 reviewuri

0.0 total
0
0
0
0
0

Fii primul care scrie un review “Ghidul pentru invățarea jocului de șah, de Marius Ceteraș”

Nu există reviewuri incă

LIVRARE RAPIDĂ

1 zi lucrătoare de la confirmarea comenzii

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi peste 300 lei în raza de acoperire a curierului

ÎMPACHETARE CADOU

Pentru produsele pe care vrei să le faci cadou celor dragi

 

Costul de livrare – oriunde în țară – este de 17 lei. Pentru livrări către localitati aflate în afara rețelei de acoperire standard, costul de transport poate varia și va fi comunicat și agreat individual. Comenzile de minim 300 lei cu livrare in reteaua firmei de curierat beneficiaza de transport gratuit!